• Working Days

    10:00 - 19:00

  • Saturday

    10:00 - 19:00

  • Sunday

    Stengt

Image Alt

Om oss

Om oss

Om oss

Fra en frisørsalong, til en frisørkjede

Ideen om Akilles frisørsalong startet i 2013, etter at jeg mistet jobben hos min far hvor jeg jobbet som frisør. Tilfeldighetene skulle førte til at jeg så ledig lokale på Prinsdal, og umiddelbart tok jeg kontakt for å leie dette lokalet. Dette var starten på Akilles frisørsalong avdeling Prinsdal.

Det krevde hardt arbeide i starten, men jeg var dedikert og fokusert. På kveldstid delte jeg ut flyer og salongen blomstret etter et år med dedikasjon og riktig fokus.

I løpet av det første året var vi 3 frisører og kundene stod i kø. Ambisjonen om å utvide Akilles frisørsalong navnet til flere lokasjoner begynte å ta form og vi åpnet vår avdeling nummer 2 på Skullerud i 2014. Dette er en avdeling som ligger vis a vis Skullerud T-bane stasjon. Året etter åpnet vi avdeling på Sæter, som ligger meget sentralt på Sæter senter.

Målet har hele tiden vært å ha avdelinger som ligger sentralt slik at det er lett å finne frem, og lett å parkere bil. Tid er penger, og for de aller fleste mennesker vil det være en fordel å komme til oss fordi vi har godt med parkeringsmuligheter og god lokasjon. Frisørtimen er «din tid» og denne tiden skal du oppleve stressfri og lun. Dette får du hos Akilles frisørsalong!

Personlig kontakt og «hjemme følelse» er et av våre viktigste målsettinger. Vi bryr oss om kunden, og føler at kundene også bryr seg om oss. Frisørene hos Akilles er ikke opptatt av hvor lang tid en klipp tar, men bruker tiden som trengs for at kunden, og ikke minst frisøren selv, skal bli fornøyde med resultatet. Frisørene bryr seg genuint om sine kunder. Dette er noen av tingene som gjør oss unike i forhold til andre salonger.

Akilles frisørsalong har ambisjoner om å åpne enda flere salonger i nær fremtid, samtidig som vi skal igangsette frisørskole! Følg med på vår spennende reise. Velkommen til oss i Akilles frisørsalong!

Shows
125
Fashion Shows
Clients
300+
Worldwide Customers
Awards
35
Award winners
Hair
145
Different Hairstyles