• Working Days

    10:00 - 19:00

  • Saturday

    10:00 - 19:00

  • Sunday

    Stengt

Hårtrender 2023

Vi er nå kommet oss godt inn i 2023, og det er noen trender som vi ser dette året innen frisyrer og look. I denne bloggen skal vi fortelle litt om det vi ser komme og hva kundene ønsker. Vi tar for oss trender både for kvinner og menn.

Kvinner:
Flere og flere velger å beholde sin naturlige hårfarge er å gå tilbake til den. Mange vil like å friske opp håret med noen andre toner men beholde sin naturlige farge. Dette kan gi glans og man vil føle seg som ny bare ved små endringer.

Både varme og kalde farger vil bli valgt av mange.Når det kommer til selve klippet så er det form, fylde og volum som gjelder. Kort afro, “blunt bob”, lange og korte lugger, langt bølgete og permanent vil vi se mye av. 70-tallet vil inspirere mange. Vi ser også at flere ønsker hår som er klippet med bevegelse og tekstur.

 

Herrer:
Mens 2021 og 22 bar preg av kort og velstelt hår, byr 2023 på noe helt annet. Lenger hår er tilbake, spesielt blant de yngre. Ikke så rart når vi har Haaland som et inspirasjonskilde!

Mye tekstur og flow. Ikke minst er hockeysveisen tilbake eller mullet som den også kalles. Bedhead looken er på full fart inn.Ift ansiktshår ser vi at flere og flere velger glattbarbert.

Mange menn som er litt eldre vil gå for en young look. Dette betyr også å velge riktige hudpleieprodukter med fuktighet for å få den silkemyke huden.

Akilles frisørsalong har idag 3 avdelinger: Prinsdal, Sæter og Skullerud. Vi ønsker kunder fra Holmlia, Nordstrand, Kolbotn, Mortensrud og nærliggende områder velkommen.Vårt mål er at våre kunder skal oppleve proffe og høkvalitetstjenester innen hårpleie, til en overkommelig pris. Våre frisører er brennende opptatt av sin jobb og ELSKER å klippe hår. Med våre hyggelige priser så kan du, som kunde, unne deg besøk hos frisøren oftere! Vårt mål er at hver eneste kunde skal bli vår faste kunde, som kommer igjen og igjen og igjen!

Bestill din time idag!

Post a Comment

7 + fourteen =